2022-02-12 07:43:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Szeretnél végre önálló döntéseket hozni az életedben

Napi horoszkóp február 12-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Nap a Holddal ma nagyon kedvező fényszögben áll, amitől úgy érzed, majd szétvet az energia! Ideális nap ez a mai a bulizásra, szórakozásra, nagy társasági életre, na és persze randevúra, ismerkedésre is. Igazán jó formában vagy, vesd be magad!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma békés, harmonikus családi életre számíthatsz. A konfliktusok elsimulni látszanak, a játszmákat ma nem játsszátok le. A közös érdeklődés valami szellemi téma iránt sikerül veletek elfeledtetni a harcokat. Az úgyis értelmetlen és fárasztó is.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Népszerűségedet fokozhatod a mai napon azzal, ha valakivel valamilyen jót cselekszel. Az sem fontos, hogy ezt látványosan tedd. A haszon akkor is magától értetődő, ha csak áttételesen, láthatatlanul részesülnek benne.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Nap és a Hold kedvező fényszöge kirángat a néhány nappal ezelőtti búskomorságból, és most igazán tudod élvezni az életet. Hidd el, a pozitív érzések nem csapnak be, merj boldog lenni, és átadni magad a vidámságnak.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon a személyes varázsodnak köszönhetően meghódíthatsz valakit. Főleg akkor érezheted a mai tranzitok kedvező hatását, ha épp párkapcsolatra vágysz. Persze nemcsak szerelmi téren kamatoztathatod a varázsodat. Új barátokat is magadhoz vonzhatsz.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az érzelmek terén meglehetősen sok sebesülést szereztél már. Köszönheted ezt annak, hogy szíved-lelked kiteszed, szinte védtelenül állsz a kapcsolataidban. Néha még a legközelebbiek is megsértenek azonban. Ne rejtsd véka alá ezt sem!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A szerelem hamarosan bekopogtathat a magányos Mérlegekhez. Nem is kell ezért különösebben sokat tenned, csak néha megmutatni tested-lelked szépségeit. A csábítás könnyű lesz. Titokban talán már szerelmes is vagy.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ha nem is minden dolgod alakult úgy ezen a héten, ahogyan azt szeretted volna, azért, ha mérleget készítesz, mégis jónak mondhatod az eredményeidet. A baráti kapcsolataidat azért jobban kellene ápolnod. A mai napon erre is végre sort keríthetsz.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma menj társaságba, barátok közé, mert most igazán nagy szükséged van rá, hogy megmutasd magad a világnak! A „világ” pedig egyáltalán nem bánja, örül a társaságodnak, mert ma sziporkázóan szellemes hangulatban vagy, és mindenkit feldobsz a környezetedben.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A családod egyedül rád számíthat, ha komoly dolgokról van szó. Különösen anyagi téren támaszkodnak rád. Ez néha bizony már a nehéznél is nehezebb teher lehet a válladon. Ma viszont visszakaphatsz valamit ebből a sok-sok jóból!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Döntések előtt állsz a munkádat, a munkahelyedet illetően. A nagy megmérettetés előtt nem árt, ha konzultálsz a családtagjaiddal, és a szokásosnál többet pihensz. Áldozz az örömöknek: egyél, igyál, mulass!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Szeretnél végre önálló döntéseket hozni az életedben. Valamilyen esemény indítja el benned az érzést, hogy végre változtass, hogy lépéseket tegyél ez irányba. Ha bátran elszánod magad, és kezedbe veszed az ügyet, többet nyersz, mint amit veszítesz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: